Aktuellt

Hotel Vännäs beställer källarlagrad ost från Gården London. Ostarna kommer att finnas med i menyn komponerad med lokalproducerade råvaror.
Vinter- o vårmeny Hotel Vännäs

Gården Londons Vilda Vita levereras till Restauranghögskolan i Umeå för att ingå i sistaårselevernas restaurangkoncept i början på mars.
””På gränsen” kommer att servera en sexrätters avsmakningsmeny med tillhörande dryck i en stilfull miljö på Restauranghögskolan”
”Genom spännande och innovativa kombinationer både med mat och dryck kommer vi ge dig en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga”

Pre-desserten serveras med glass gjord på Londons Vilda Vita tillsammans med färska tomatillos, korianderkrokant och koriandermaräng, toppad med riven ost!

Ingela tilldelas pris på Vännäsgalan 2016 för Årets företagande kvinna i Vännäs kommun.
”För ett engagerat och målmedvetet entreprenörskap och med stark känsla för produktutveckling och marknadsföring”
Pristagare Vännäsgalan 2016

Den lokala matbutiken Coop i Vännäs börjar sälja Gården Londons ostar!

Utbildningsdax – Ingela åker till Jämtland och Eldrimners mejeri för att lyssna och lära av Michel Lepage under en tredagars fördjupningskurs i ystning.